Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Χώρισα την ίδια μέρα που παντρεύτηκα, είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε»

Η Εβελίνα Παπούλια φιλοξενήθηκε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για όλα στη Μπέττυ Μαγγιρα και στον Δημήτρη Μακαλιά.

Η γνωστή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το κεφάλαιο γάμος, το οποίο δεν στέφθηκε από επιτυχία στη ζωή της, όπως παραδέχεται. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως πίσω από κάθε απόφασή της υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι.

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου

θέλει να είναι αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία. Ήταν και στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός.

Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση με τρέλα, θα έλεγα ναι και θα ζούσα έτσι. Αν το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στη φθορά. Είναι σαν αν δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εγώ εκείνη την ώρα», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Ακόμα, η Εβελίνα Παπούλια επιβεβαίωσε ότι χώρισε την ίδια μέρα που παντρεύτηκε από τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της και εξήγησε τον λόγο.

«Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα, απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα. Δεν έχεις ακούσει που λένε κάποιοι ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου;

Είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε και λέω εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Είμαι παρορμητική αλλά υπάρχει σκέψη πίσω από τις αποφάσεις μου. Ξέρω τους λόγους που θα πω ως εδώ σε μια κατάσταση. Είχα δίκιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στη γυναίκα που μου έριξε το οξύ»

 «Η Ελευθερία Ελευθερίου βρήκε άλλον, Μάριε “την πάτησες”»

Keywords
Τυχαία Θέματα