Γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο: “Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν”

Γνωστή τραγουδίστρια δίνει μάχη με τον καρκίνο και συγκινεί με τις αποκαλύψεις που έκανε. Αναφερόμαστε στην τραγουδίστρια των Girls Aloud, Sarah Harding. 

Έναν χρόνο πριν, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον καρκίνο του μαστού που αντιμετώπιζε. Η κατάστασή της δεν έχει βελτιωθεί και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η Sarah Harding πήρε την απόφαση να μοιραστεί την ιστορία της και να στείλει τα δικά της μηνύματα μέσω ενός βιβλίου, στο οποίο περιγράφει τα όσα βιώνει.

“Τίποτα

δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι.”, γράφει μεταξύ άλλων στο Hear Me Out.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

“Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ισως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα.

Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Sarah Harding χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε.”, αναφέρει η Sarah Harding. 

Διαβάστε ακόμη:

Τα δάκρυα της Νατάσας Θεοδωρίδου: “Ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα”

Βαρύ πένθος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ανάρτησή του για στιγμιότυπο του Masterchef και η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή!

Keywords
Τυχαία Θέματα