Γνωστός Έλληνας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Στον έβδομο ουρανό πετάει τις τελευταίες ώρες γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής, καθώς ήρθε στη ζωή το τρίτο παιδάκι του!

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δώνης έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, αφού η σύζυγός του, Σοφία Χατζηανδρέου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειάς τους!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, τον Γιώργο που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και την Εμμανουέλα που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Donis (@christos_donis)


Ο

τρίτος καρπός του έρωτά τους ήρθε στον κόσμο χθες, ενώ την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Χρήστος Δώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία ποζάρει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του και τον νεογέννητο γιο τους!

«Μπρός ολοταχώς για 11άδα! Καλώς ήρθες γιέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δώνης στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής του.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Donis (@christos_donis)

Να τους ζήσει!

Ποιός είναι ο Χρήστος Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής. Είναι γιος του πρώην Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, Γιώργου Δώνη και μεγαλύτερος αδερφός του επίσης διεθνούς ποδοσφαιριστή Τάσου Δώνη. Είναι 28 ετών αλλά έχει καταφέρει πολλά στην μέχρι τώρα πορεία του.

Τον Ιανουάριο του 2023 έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Δώνης είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ραντόμιακ Ράντομ. Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου χαφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού που έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι πριν ένα χρόνο δοκιμαζόταν την τελευταία μέρα στους “πράσινους” της Πολωνίας και εν τέλει υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Διαβάστε ακόμα:

«Η Βουγιουκλάκη τσακωνόταν κάθε μέρα με τον Παπαμιχαήλ, ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια»

Γη της Ελιάς: Η Αστυνομία στα ίχνη του Δημοσθέση

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη, ένα τέρας 128 κιλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα