Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»

Μια σοκαριστική αποκάλυψε έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Λεζές μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια αλλά και για την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011, με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Υπήρξα πάντα το “μαύρο πρόβατο” γιατί μου έκλεβαν τα ένσημα και επειδή μιλούσα δεν με έπαιρναν σε δουλειές», είπε αρχικά.

Όσο

για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Πήγα να κάνω εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο του προστάτη προχωρημένο. Δόξα τω θεώ πάω καλά, αλλιώς θα είχα ταξιδέψει».

Τέλος, ο Μάρκος Λεζές κατέληξε λέγοντας ότι «έφυγα και πήγα να ζήσω στο Άγιο Όρος για έναν μήνα. Βρήκα έναν γέροντα εκεί και μου λέει ” άργησες Μάρκο, σε περίμενα”, το απαντάω “με ξέρεις;” και μου απαντάει “ε βέβαια, έλα να σε φιλοξενήσω στο κελί μου”. Σκέφτηκα διάφορα εκείνη την στιγμή και εκείνος με είδε και μου λέει ” δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι” και έτσι πήρα την απόφαση να πάω».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα -«Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

Μαρία Καρλάκη: «Δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω το παιδί μόνη μου»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για την μητρότητα -«Σε εμένα ήρθε όταν σχεδόν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο»

Keywords
Τυχαία Θέματα