Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δεν πήγε στον γάμο της κόρης του -Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Σήμερα 9/6 έγινε γνωστό πως γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δεν πήγε στον γάμο της κόρης του καθώς τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουν την παραμικρή επικοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ενώ πολλοί περίμεναν πως ο Δημήτρης Κοντολάζος θα συνόδευσε την κόρη του, Άντζυ -την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου– στην εκκλησία προκειμένου να παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού όχι μόνο δεν την συνόδευσε αλλά δεν παρευρέθηκε

και στον γάμο της. Μάλιστα, έγκυρη πηγή μίλησε στην εφημερίδα και αποκάλυψε ότι πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια.

Η Άντζυ -όπως την αποκαλούν οι φίλοι της- παντρεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου με τον αγαπημένο της, Αντώνη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων.

Γιατί ο Δημήτρης Κοντολάζος δεν έδωσε το «παρών» στον γάμο της κόρης του;

«Ο Δημήτρης Κοντολάζος φαίνεται πως έχει ξεγράψει την κόρη του, την Αντζυ, εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της», δήλωσε στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Μάλιστα, η ρήξη στη σχέση πατέρα και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία -σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή- το γεγονός ότι η Άντζυ δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σοφία.

Πάντως, οι δυο αδερφές φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, αφού η Σοφία παραβρέθηκε στον γάμο της Άντζυς, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της -σε αντίθεση δηλαδή με τον Δημήτρη Κοντολάζο, ο οποίος ούτε εμφανίστηκε στην εκκλησία, ούτε την πήρε τηλέφωνο για να της δώσει τις ευχές του.

Στο πλευρό της Άντζυς αυτή την σημαντική ημέρα ήταν και η μητέρα της, Ελένη, μαζί με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια. Μάλιστα, ο νέος σύζυγος της μητέρα της ήταν εκείνον που την παρέδωσε στον γαμπρό, αφού ο ίδιος την έχει μεγαλώσει σαν κόρη του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Espresso επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο προκειμένου να παρατεθεί και η δική του άποψη στο ρεπορτάζ. Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη σχέση του με την κόρη του και περιορίστηκε στην εξής λακωνική δήλωση: «Να είναι ευτυχισμένη!».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Μαθιός ελπίζει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική μετά τη νύχτα πάθους

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η αντίδρασή της

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Keywords
Τυχαία Θέματα