Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έχασε 40 ολόκληρα κιλά και αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε

Πολύ μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, καθώς μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια έχει καταφέρει να χάσει σαράντα ολόκληρα κιλά.

Πρόκειται για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (27/4) μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι από το 2018 και μετά, που έβαλε τη γυμναστική στη ζωή του, κατάφερε να χάσει όλο αυτό το βάρος.

«Περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο, μου αρέσει η γυμναστική. Μπήκα στο τριπάκι

από το 2018 που είχα πάρει πολλά κιλά. Μπήκα στη διαδικασία να χάσω κιλά, και συγκεκριμένα έχασα 40», παραδέχτηκε ο Αλέξης Ζαζόπουλος.

Πρόσφατα, ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επαγγελματική πορεία.

«Με κυνηγάνε οι αχάριστες. Η λέξη “αχάριστη” μου έχει έρθει σε πολλά τραγούδια. Το “Στην υγειά της αχάριστης” το είχα πει στο μαγαζί όταν ήταν ήδη ακυκλοφόρητο, ο κόσμος το ζητούσε και έτσι το βγάλαμε.

Είχα απογοητευτεί από τη δουλειά, προσπαθούσα να κάνω πράγματα και τελευταία στιγμή χαλούσαν. Μια συνεργασία που αποτυπώθηκσε στο μυαλό μου ήταν με τον Χρήστο Δάντη, την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Μαρτάκη», είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης: 

Ετεοκλής Παύλου: «Όσοι ζούμε κάτι τόσο βαρύ, είμαστε καταδικασμένοι σε έναν μοναχικό δρόμο»

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν έχω ανάγκη να ασπάζομαι κάποια θρησκεία»

Survivor All Star: Ανατροπή στο reality επιβίωσης -Έρχονται δύο μεγάλες αλλαγές

Keywords
Τυχαία Θέματα