Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κάποιοι δεν εκτιμούν το ήθος μου ως παρουσιαστής»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο μετά τον τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στον ΑΝΤ1.

Μέσα σ’ όλα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν συνεχιστεί και του χρόνου ο διαγωνισμός ταλέντων, ενώ έκανε και ένα παράπονο, αφού εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκτιμούν το ήθος του ως παρουσιαστή.

«Δεν γνωρίζω αν το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” θα επαναληφθεί του χρόνου. Δεν πιστεύω όμως πως είναι ένα πρόγραμμα που πηγαίνει κάθε

χρόνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος κλείνοντας για την ποιότητα του αποτελέσματος γιατί δεν βγάλαμε ούτε ανθρώπους να τους κοροϊδέψουμε, ούτε βγάλαμε αυτά τα γνωστά… να μην τα ονομάσω τώρα κάπως. Δεν βγάλαμε δηλαδή ανθρώπους για να ανεβούν απλά στη σκηνή και να γελάσουμε με αυτό που κάνουν και να καλύψουμε μόνο τηλεοπτικό χρόνο», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια κατέληξε λέγοντας ότι «κάποιοι εκτιμούν και καταλαβαίνουν το ήθος και την ποιότητα μου, κάποιοι δεν το εκτιμούν, κάποιοι δεν το πιστεύουν και κάποιοι κοροϊδεύουν. Δεν φαντάζεστε όλη μου τη ζωή, αυτά τα τριάντα χρόνια, τι έχω ακούσει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κάτια Νικολαΐδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης Παπαγιάννη-Παυλίδου -«Δε μπορούσε να μας αντιμετωπίσει»

Πρωινό: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι της στην Πάτρα -«Έλεγε ότι θέλει τα χρήματα για να…»

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών ο Κώστας Γκουσγκούνης

Keywords
Τυχαία Θέματα