Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συνέβη κάτι που μας πλήγωσε όλη την τηλεοπτική οικογένεια, “έφυγε” πριν από λίγες ημέρες κι ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (20/02) η Σάσα Μπάστα.

Με αφορμή το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με τον Γιάννη Γαλανούλη στην εκπομπή «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τον λόγο και είπε δυο λόγια για τον σκηνοθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

«Θέλω να πω και κάτι. Θα αδράξω την ευκαιρία να πω συλλυπητήρια

γιατί συνέβη κάτι που μας πλήγωσε όλη την τηλεοπτική οικογένεια για έναν άνθρωπο, που άλλοι τον ξέραμε περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Εγώ τον γνώριζα αρκετά. Τον Γιάννη Γαλανούλη που ήταν σκηνοθέτης σας εκείνη την εποχή στο Όλα. Ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης κι άνθρωπος.

Άλλοι δούλεψαν λίγο, άλλοι περισσότερο αλλά θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια. Έφυγε πριν από λίγες ημέρες κι ήταν κεραυνός εν αιθρία. 48 ετών, νεότατος κι επειδή μιλήσαμε για το Όλα κι ήταν σκηνοθέτης του.

Ήταν όλα τα χρόνια νομίζω. Το λιγότερο είναι να αναπαυθεί η ψυχούλα του… Θα μας μείνει στην καρδιά μας αυτό το χαμογελαστό παιδί, που ήταν πάντα μέσα στην χαρά και μέσα στην τρέλα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της late night εκπομπής του στον ANT1.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Γαλανούλης πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 48 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τοις οικείους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος είχε γίνει πατέρας πριν από λίγο καιρό και δυστυχώς δεν πρόλαβε να χορτάσει το παιδί του και να το δει να μεγαλώνει.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Βελούδινο» διαζύγιο μετά από 2,5 περίπου χρόνια γάμου

Σεισμός στην Τουρκία: Σε τρία λεπτά χτύπησαν τα 6,4 και τα 5,8R στην επαρχία Χατάι -Βίντεο

Super Κική: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα στη φυλακή» -Η εξομολόγηση για την αποβολή

Keywords
Τυχαία Θέματα