Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά -Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα

Για δεύτερη φορά μπαμπάς έγινε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης!

Η σύζυγος του τραγουδιστή και συνθέτη, Ελένη Τσιριγκάκη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τη Δευτέρα 3/1, το οποίο ήρθε στη ζωή και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους!

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό της μικρής, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα!

«Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας!! 3 κιλά, υγιέστατη και

κούκλα!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον καλό μας φίλο και κορυφαίο γιατρό Alexandros D. Tzeferakos αλλα και στο φιλαράκι μας, τη μαία μας ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΙΔΗ για την αγάπη τους!! Μας έδωσαν αγκαλιά μια σωστή πριγκίπισσα. Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω στον άνθρωπο μου ,τη γυναικάρα μου, την Eleni μου που μου χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο, τη Μεταξία μας… Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας!

Το μωρό θα πάρει το όνομα Μεταξία, δηλαδή της μητέρας του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Κοντοβά μυεί την κόρη της Ada στην ελληνική κουλτούρα με παραδοσιακούς χορούς

Έλενα Τσαγκρινού: Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό – Έτσι περνάει την καραντίνα στο σπίτι της

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη μέλλουσα σύζυγό του, μετά την πρόταση γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα