Η Fashion Editor σου δείχνει ποια sneakers αξίζει να αποκτήσεις αυτό το Καλοκαίρι

Bρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το καλοκαίρι και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε καλοκαιρινά outfits που θέλουμε να δοκιμάσουμε στις everyday εμφανίσεις μας στην πόλη ή στο νησί. Τα sneakers που έχουμε αγαπήσει φέτος είναι σε παλ τόνους αλλά και κάποια ασπρόμαυρα σχέδια που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ιδιαίτερα looks που θα εντυπωσιάσουν.

Η Fashion Editor

του Faysbook.gr, Έλεν Βάγια, επιλέγει τα 2 πιο hot σχέδια της σεζόν και σου δείχνει πώς να τα φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

Δες τα looks που επέλεξε στο βίντεο που ακολουθεί!

Τα Liu Jo sneakers είναι αδιαμφισβήτητα τα αγαπημένα μας για δύο πολύ βασικούς λόγους. Καταρχάς υπακούουν στις πιο hot τάσεις της σεζόν και ταυτόχρονα έχουν πολύ ωραίo design που μας κερδίζει.

Δερμάτινα sneakers Liu Jo Super Maxi Wonder 2

Τα Super Maxi Wonder sneakers είναι στις πιο ωραίες καλοκαιρινές αποχρώσεις και μπορείς να τα βρεις και σε λευκό. Θα τα φορέσεις στο γραφείο, στη βόλτα αλλά και σε βραδινές εξόδους και θα τα συνδυάσεις με τα τζιν σου, με φορέματα αλλά και με μίνι φούστες.

Η Έλεν φοράει τα sneakers της με vintage floral πουκάμισο και wide leg jeans δημιουργώντας ένα απλό και στιλάτο look. Με ένα μάξι ριγέ φόρεμα το outfit απογειώνεται και μπορείς να επιλέξεις ένα παρόμοιο σύνολο για κάθε πρωινή ή βραδινή σου εμφάνιση.

Αγορά εδώ!

Δερμάτινα Liu Jo sneaker x Vibram

Αν ψάχνεις για ένα στιλάτο sneaker που θα το φορέσεις εύκολα από το πρωί στο γυμναστήριο μέχρι το βράδυ σε μια χαλαρή έξοδο, τότε εδώ! θα βρεις τα σχέδια που θα ερωτευτείς. Η Liu Jo δημιουργεί πολύ ιδιαίτερες γραμμές και απίστευτα άνετα σχέδια που θα θέλεις να φοράς όλο το 24ωρο.

Φόρεσε τα Liu Jo sneakers με ένα μαύρο slip dress και leather jacket και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα εντυπωσιακό look. Εναλλακτικά συνδύασε τα sneakers με ολόσωμη φόρμα και λευκό πουκάμισο και πρόσθεσε ένα bucket hat για ακόμα πιο stylish look.

Aγορά εδώ!

Aπό σήμερα και μέχρι τις 31/05 μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ τα αγαπημένα σου Liu Jo sneakers με επιπλέον 10% έκπτωση στην ήδη υπάρχουσα έκπτωση που υπάρχει στο site, με τον κωδικό LIUJO-10. Μπες εδώ! για να δεις όλα τα υπέροχα σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα:

H Emma Stone στο Met Gala υιοθέτησε μια από τις top τάσεις της σεζόν στα παπούτσια

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα