Η Julianne Hough δεν είναι πλέον ξανθιά και πρέπει να τη δείτε!

Οι celebrities, τον τελευταίο καιρό κάνουν μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους και όλα ξεκίνησαν από την πρώτη καραντίνα. Οι παστέλ αποχρώσεις έγιναν το lockdown trend, με τις stars να δημιουργούν μόνες στο σπίτι τα πιο απίθανα looks.

Και στη συνέχεια όμως, έτρεξαν στον προσωπικό τους haircolorist ώστε να αποκτήσουν υπέροχες αποχρώσεις. Η Kaia Gerber, για παράδειγμα, έγινε ξανθιά αρχικά και στη συνέχεια τόλμησε να βάψει τα μαλλιά της ροζ

και τέλος κόκκινα. Κι όλα αυτά μέσα σε μερικούς μήνες.

Η Emily Ratajkowski στις αρχές τους καλοκαιριού αποφάσισε να βάψει για πρώτη φορά τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα εντυπωσιακό ξανθό αλλάζοντας το look της δραματικά.

Και τώρα λίγο πριν τις γιορτές έρχεται η Julianne Hough να κάνει την έκπληξη. Δεν είναι πλέον ξανθιά. Ζήτησε από την celebrity hairstylist Riawna Capri να της χαρίσει μια υπέροχη, καστανή απόχρωση που της ταιριάζει πολύ.

Είναι εκείνη που αποκάλυψε το τέλειο καστανό lob στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ουσία πρόκειται για το φυσικό χρώμα της Hough που ανακάλυψε μετά από αρκετά χρόνια, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

“Στα μέσα της πανδημίας όλοι είχαν το χρόνο να ανακαλύψουν τις φυσικές πλευρές του εαυτού τους” λέει η Capri. “H Julianne δεν αποτελεί εξαίρεση. Επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα, κάτι που σκεφτόταν πολύ τα τελευταία χρόνια και δεν υπήρχε καταλληλότερη στιγμή”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna)

Όπως βλέπετε και στο video η βάση της είναι καστανή και super λαμπερή αλλά υπάρχουν highlights που προσφέρουν το τέλειο φινίρισμα.

Τι λέτε κορίτσια; Μήπως πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά κι εσείς; Εμείς πάντως σας λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Παρανυχίδες: Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις αντιμετωπίσετε!

Θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρήγορα; 4 tips που θα σας βοηθήσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα