Η Kate Middleton είναι έγκυος και αυτό είναι το στιλ της εγκυμοσύνης της

Η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και πριν λίγες ώρες έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Η Δούκισσα του Cambridge έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδάκια και το στιλ της εγκυμοσύνης της ήταν και τις δύο φορές περίπου το ίδιο.

1. Η Kate θέλει να διατηρεί το στιλ της ακόμα και στην εγκυμοσύνη της σε σημείο που μέχρι και τους πιο προχωρημένους

μήνες πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι έγκυος ή όχι. Διατηρεί το βάρος της όσο μπορεί και παραμένει το ίδιο λαμπερή και όμορφη. Τα παλτό είναι μια αδυναμία που έχει και της αρέσει να τα φοράει και ως φορέματα.

2. Σε γενικές γραμμές δεν της αρέσουν τα φαρδιά φορέματα και προτιμάει να φοράει στενά φορέματα που τονίζουν την κοιλίτσα της.

3. Οι παλ αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες της.

4. Η Κate, για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της, όταν είναι έγκυος, επιλέγει συνήθως μονόχρωμα φορέματα.

5. Το πουά πάντως είναι ένα σχέδιο στο οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στις δύο εγκυμοσύνες της.

6. Μπορεί η Kate να αγαπάει τις παλ αποχρώσεις αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει και πιο έντονα χρώματα.

7. Η Kate φοράει συχνά καπέλα ακόμα και στην εγκυμοσύνη της ενώ φροντίζει να μην απαρνιέται και τα ψηλοτάκουνα γοβάκια της που συνήθως δεν ξεπερνάνε τους 8-10 πόντους.

8. Μπορεί και οι 3 εγκυμοσύνες της να ήταν λίγο δύσκολες στους πρώτους μήνες αλλά η Kate συνέρχεται όσο περνάνε οι μήνες και μπορεί στη συνέχεια να παρευρίσκεται σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις. Ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και αυτή τη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα