Η Katie Holmes υιοθέτησε 3 νέες τάσεις στην τελευταία εμφάνισή της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Katie Holmes έχει εξελίξει πάρα πολύ το στιλ της τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας. Η γνωστή ηθοποιός υιοθετεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ό,τι φοράει φαίνεται να το υποστηρίζει σωστά.

The Look

Πριν λίγες ώρες βρέθηκε σε event σε χριστουγεννιάτικο πάρτι στα Bergdorf Goodman και μας κέρδισε με την απλότητά της αλλά και τα trends που υιοθέτησε. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός φόρεσε μαύρο

baggy παντελόνι, μαύρο crop top, ένα blazer με puffy sleeves, mules Amina Muaddi και τσαντάκι Little Liffner. Η ηθοποιός ολοκληρώνει το look της με διακριτικά κοσμήματα, ολόισιο look στα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και απαλό μακιγιάζ.

The Trends

#To vinyl baggy παντελόνι της Katie Holmes είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μας άρεσε πολύ ο τρόπος που επίλεξε να το φορέσει η ηθοποιός.

#Το μακρύ blazer της ηθοποιού είναι σε μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και έχει μια λεπτομέρεια που είναι εξίσου δημοφιλής. Τα φουσκωτά μανίκια φοριούνται πάρα πολύ τα πανωφόρια μας αυτό τον χειμώνα και θα τα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη τη σεζόν.

#Τα animal print mules της Katie Holmes είναι ακόμα ένα trend που αγαπάμε φέτος πολύ. Επίλεξε ένα σχέδιο που σου αρέσει και τόλμησε να το φορέσεις όλη τη χειμερινή σεζόν κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς.

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι τάσεις που έγιναν viral μέσα στο 2019 και θα φορέσουμε και την επόμενη σεζόν- Δες ποιες είναι για να ξέρεις ποια trends θα φορεθούν ξανά και ξανά

ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη τάση στα κοστούμια της νέας σεζόν! Δείτε πως θα φορέσετε το δικό σας- Yπέροχες ιδέες για μοναδικό στιλ όλες τις ώρες της ημέρας

25 τρόποι για να φορέσεις την κοτλέ φούστα σαν πραγματική influencer- Η πιο casual φούστα του χειμώνα είναι η κοτλέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα