Η Kylie Jenner μοιράζεται ένα video με την κόρη της Stormi που αποδεικνύει πως είναι η διάδοχος της

Η Kylie Jenner έχει δημιουργήσει ένα από πιο επιτυχημένα beauty brands, το οποίο της χάρισε τον τίτλο της μικρότερης, αυτοδημιούργητης  δισεκατομμυριούχου. Έχει ήδη γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Forbes και φυσικά όσο περνά ο καιρός ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξάνεται.

Στις διαφημιστικές καμπάνιες πρωταγωνιστεί η ίδια συνήθως και κάποιες φορές επιλέγει και τις αδερφές της. Ο λογαριασμός της στο  Instgram μετρά  εκατομμύρια ακόλουθους και

κάθε φορά που λανσάρει ένα καινούριο προϊόν ή σειρά οι θαυμάστριες της φροντίζουν να εξαντληθεί μέσα σε μερικές μέρες. Η Kylie όμως, παρά την επιτυχία προσπαθεί να βρίσκει τρόπους το brand να γίνεται ακόμη πιο επικερδές. Τελευταία τοποθέτησε ένα αυτόματο πωλητή στο αεροδρόμιο του Las Vegas και πρόκειται για μία από τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις φυσικά. 

Μην ξεχνάτε πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η δαιμόνια μητέρα της αλλά και μια ολόκληρη ομάδα που αποτελείται από επιτυχημένους και ταλαντούχους επαγγελματίες που τη βοηθούν ώστε κάθε κίνηση της να είναι μεθοδευμένη και πολύ καλά μελετημένη.

Όσο αφορά τα social media, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάθε ανάρτηση στο Instagram έχει να κάνει με τα προϊόντα μακιγιάζ ακόμη κι αν δεν το δηλώνει ή δεν φαίνεται κάποιο από αυτά. Αν και σε μια από τις τελευταίες το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και πρωταγωνίστρια του video που ανέβασε η Kylie στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν η κόρη της Stormi.

Στο video φαίνεται η μικρή Stormi μπροστά από τον καθρέπτη του μπάνιου με ένα μοβ κραγιόν από τη σειρά Kylie Cosmetics φυσικά, το οποίο προσπαθεί να απλώσει στα χείλη της. Η μικρή είναι χαμογελαστή και φανερά ευτυχισμένη που προσπαθεί να δημιουργήσει το πρώτο της μακιγιάζ. Το video είναι χαριτωμένο και ξεκαρδιστικό μιας και η Stormi βάφει όλα της τα χείλη και τα δόντια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 12 Δεκ, 2019 στις 3:43 μμ PST

Καθώς φαίνεται είναι έτοιμη για την επόμενη καμπάνια ενώ προετοιμάζεται μιας και προφανώς θα είναι η διάδοχος της αυτοκρατορίας που έχει δημιουργήσει η μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη:

Γιορτινό μακιγιάζ χωρίς μαύρο eyeliner δεν γίνεται γι’ αυτό σας έχουμε τα καλύτερα

Tips για super λαμπερό δέρμα μέσα στο Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα