Η Lily Collins αγνώριστη για το εξώφυλλο του Elle!

Ως Emily στην αγαπημένη σειρά Emily in Paris, η Lily Collins μας εμπνέει με τα παριζιάνικα beauty looks της, που είναι πάντα το ένα πιο υπέροχο από το άλλο σε κάθε επεισόδιο (να ένας ακόμη λόγος που ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν!). Η πρόσφατη φωτογράφισή της, λοιπόν, για το εξώφυλλο του βρετανικού Elle κυριολεκτικά μας άφησε όλους άφωνους, καθώς την είδαμε για πρώτη φορά με ένα τόσο ανατρεπτικό- τελείως διαφορετικό

από ό,τι θα περιμέναμε, look!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polly Osmond (@pollyosmond)

Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις που έχουμε δει ποτέ για εξώφυλλο περιοδικού, η Lily “αποχωρίστηκε” τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός τέλειου pixie cut – και σα να μην έφτανε αυτή η αλλαγή, τόλμησε να δοκιμάσει και το πλατινέ χρώμα, ένα look που την έκανε να μοιάζει με ξωτικό!

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η celebrity make-up artist Polly Osmond (με προϊόντα Lancôme) η οποία, μιλώντας στο Elle, εξήγησε την ιδέα πίσω από αυτό το τολμηρό αλλά και συγκλονιστικό look: «Επειδή τα μαλλιά της Lily έγιναν ξανθά, δημιούργησα looks που να ταιριάζουν με κοντά μαλλιά. Εμπνεύστηκα από το punk στυλ και την Peggy Moffitt (σ.σ.μοντέλο και ηθοποιός των 60ς, γνωστή και ως “βασίλισσα του Mod”) αλλά ήθελα επίσης ένα πιο απαλό, πιο φουτουριστικό edge, οπότε χρησιμοποίησα πέρλες και λάμψη για να το πετύχω» προσθέτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polly Osmond (@pollyosmond)

«Επιλέξαμε πέρλες και face lace αυτοκόλλητα για να δώσουμε μια μοντέρνα διάσταση στις original αναφορές πίσω από αυτό το look. Αυτό που αγαπώ σε αυτά τα stickers είναι ότι είναι πανεύκολα στη χρήση, τα κολλάς και μετά απλώς τ’ αφαιρείς, δημιουργώντας ό,τι look θέλεις χωρίς να γίνεται πολύπλοκη η διαδικασία» είπε η Osmond.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polly Osmond (@pollyosmond)

Για την κυριολεκτικά αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Lily Collins, η celebrity makeup artist αποκάλυψε: «Η Lily έχει υπέροχο δέρμα – έτσι χρησιμοποίησα την Hydra Zen της Lancôme για ενυδάτωση και το Teint Miracle ως βάση, γιατί χαρίζει μια όμορφη λάμψη». Όσο για το lip gloss που κάνει τα χείλη της τόσο κρυστάλλινα και ζουμερά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το iconic Juicy Tubes lip gloss της Lancôme, στην λαχταριστή απόχρωση Marshmallow electro.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:
Μαλλιά που σπάνε: Τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις;

Η Bella Hadid με micro bob και αφέλειες!

Αυτό το απλό τρικ θα δώσει στο makeup σου πιο φωτεινό τελείωμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα