Η Lizzo έπαθε Matthew McConaughey & σταμάτησε να φοράει αποσμητικό

Το Hollywood φαίνεται πως διχάζεται όλο και περισσότερο γύρω από βασικά θέματα υγιεινής. Πριν λίγες μέρες, η διάσημη τραγουδίστρια Lizzo αποκάλυψε στους σχεδόν 11.5 εκατομμύρια followers της στο Instagram πως σταμάτησε να φοράει αποσμητικό – όπως και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Matthew

McConaughey.

“Ok… Τον στηρίζω σε αυτό. Σταμάτησα και εγώ να χρησιμοποιώ αποσμητικό και μυρίζω ΚΑΛΥΤΕΡΑ“, έγραψε η Lizzo, αναφερόμενη στην απόφαση του McConaughey να εγκαταλείψει το αποσμητικό εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Για όλους εμάς που αναρωτιώμαστε πώς είναι η καθημερινότητα στα γυρίσματα με τον ηθοποιό που προτιμάει να μένει με τη φυσική μυρωδιά του σώματός του, η Yvette Nicole Brown που δούλεψε με τον McConaughey στην ταινία Tropic Thunder μας έδωσε μια… αίσθηση: “Μυρίζει granola και καλή ζωή. Έχει μια γλυκιά, γλυκιά μυρωδιά”, είπε η ηθοποιός. “Αυτή η είναι η φυσική του μυρωδιά και δεν είναι καθόλου δυσάρεστη”, πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, με μια πιο χαλαρή δηλαδή προσέγγιση στην καθημερινή υγιεινή, βρίσκονται και οι Mila Kunis με τον Ashton Kutcher, οι οποίοι τον Ιούλιο δήλωσαν πως κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν βλέπουν την βρωμιά πάνω τους. Μάλιστα ο Kutcher μίλησε και για τον εαυτό του λέγοντας: “Πλένω τις μασχάλες και τον καβάλο μου καθημερινά, και τίποτε άλλο, ποτέ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Και βέβαια, θυμόμαστε και τον Jake Gyllenhaal που στις αρχές Αυγούστου, είπε ότι “Όλο και περισσότερο βρίσκω περιττό το να κάνω μπάνιο. Πιστεύω πως το σώμα μας έχει τον τρόπο να καθαρίζεται από μόνο του και πως η αποχή από το μπάνιο πραγματικά βοηθάει στην καλή κατάσταση του δέρματος”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Natalie Portman είναι πιο όμορφη από ποτέ στην καμπάνια για το νέο Miss Dior!

Αυτό το απλό τρικ θα δώσει στο makeup σου πιο φωτεινό τελείωμα!

3 λάθη που ίσως κάνεις με την ενυδατική κρέμα σώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα