Η Maisie Williams άλλαξε hair look και είναι ίδια η Miley Cyrus!

Οι stars αμέσως μετά την καραντίνα αποφάσισαν να κάνουν μεγάλες και δραματικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Την αρχή έκαναν η Emily Ratajkowski και η Kaia Gerber που έγιναν ξανθιές και πολύ εντυπωσιακές.

Η Kaia λίγες ημέρες μετά μάλιστα έβαψε τα μαλλιά της ροζ με αποτέλεσμα να γίνει viral και όλοι να μιλούν για τη συγκεκριμένη απόχρωση που είναι huge trend. Φυσικά, είναι ακόμη νωρίς. Είμαστε στις αρχές του Σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει

πως μέχρι τις γιορτές έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

Αν και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις την είδαμε ήδη. Η αγαπημένη ηθοποιός του Game of Thrones, Maisie Williams ακολούθησε το παράδειγμα των Emily και Kaia. Ναι, είναι ξανθιά.

Αποχωρίστηκε το κλασικό, εμβληματικό της και φυσικό καστανό χρώμα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έκοψε τα μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό, 80’s shaggy mullet. Η αλήθεια είναι πως την περάσαμε για τη Miley Cyrus. Μας πήρε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να την αναγνωρίσουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLEACH (@bleachlondon) στις 7 Σεπ, 2020 στις 5:02 πμ PDT

Τόσο το χρώμα όσο και το κούρεμα έγιναν στο διάσημο Bleach London, ένα από τα διασημότερα hair salons με διάσημες πελάτισσες και κυρίως εκείνες που τολμούν τα πιο ιδιαίτερα looks.

Η Williams αποκάλυψε την αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους followers να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Εσείς τι λέτε; Πως την προτιμάτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Maskne: Η ακμή που προκαλεί η καθημερινή χρήση μάσκας και οι τρόποι για να την αντιμετωπίσετε!

H celebrity make up artist, Lisa Eldridge σας δείχνει πως θα κάνετε περίγραμμα με το χρωματιστό eyeliner (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα