Η απόλυτη καταστροφή! Δείτε την Kourtney Kardashian με κίτρινα μαλλιά

Η Kourtney Kardashian, σε αντίθεση με τις αδερφές της Kim, Khloe και Kylie, δεν αγαπάει τις μεγάλες και δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της.

Δεν συνηθίζει να τα βάφει κάθε εβδομάδα, δεν τα έχει κόψει και δεν φοράει περούκες. Όλα αυτά τα αφήνει για τις υπόλοιπες γυναίκες της οικογένειας που λατρεύουν να μεταμορφώνονται διαρκώς.

Πριν από μερικές ημέρες όμως, η Kourtney θυμήθηκε και αποκάλυψε ένα  video με ξανθά

μαλλιά. Και πιο συγκεκριμένα με κίτρινα.

Είναι από την περίοδο της εφηβείας της όπου προφανώς πειραματιζόταν με τα μαλλιά της και προσπαθούσε να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής. Όχι με μεγάλη επιτυχία όμως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KARDASHIAN NEWS (@kardashianvideo)

Οι πιστοί θαυμαστές της κατάλαβαν πως η Kourtney επιχείρησε το συγκεκριμένο look όταν ήταν περίπου 16 ετών. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν πράγματι ξανθιά τότε, για περίπου ένα μήνα.

Η μητέρα της, Kris ήταν εκείνη που της ζήτησε να το διορθώσει και της έκλεισε ραντεβού με τον κομμωτή της ο οποίος δημιούργησε ένα φυσικό καστανό χρώμα με highlights.

Όπως ήταν φυσικό όλες οι χημικές εργασίες κατέστρεψαν την τρίχα και αναγκάστηκε να τα κόψει. Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια έβαψε και πάλι μαύρα τα μαλλιά της. Ένα χρώμα που αγαπάει πολύ και κρατά σταθερό τα τελευταία χρόνια.

“Αν και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, που θα φθείρει τόσο πολύ τα μαλλιά μου και χρειάστηκε αρκετός καιρός για να επανέλθουν στην αρχική, υγιή τους κατάσταση, είμαι χαρούμενη που το προσπάθησαν κάποτε”, είπε.

Κι εμείς κάπου εδώ θα σας παρακαλέσουμε να μην το προσπαθήσετε ποτέ. Τόσο τη δραματική αλλαγή όσο και το συγκεκριμένο χρώμα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Κονσίλερ: Ο δεκάλογος των beauty experts για τέλεια εφαρμογή και κάλυψη!

6 τέλεια και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά -Θα τα πετύχετε σε 1 μόλις λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα