Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Το μήνυμά της στα social media!

Την περασμένη Κυριακή (14/2) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί είχε έντονους κολικούς πόνους.

Η αποκάλυψη έγινε με μια εικόνα που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, ενώ στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους followers του μια σχετική φωτογραφία και έκανε γνωστο τον λόγο της νοσηλείας της: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε

λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση του παρουσιαστή. 

Εχθές (19/2), ο Σάκης Τανιμανίδης με μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε μέσω InstaStories έκανε γνωστό πως η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο.

Φωτογράφισε την σύζυγό του στο δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε: «Μετά από αρκετά μπες – βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ».

Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία.

Πριν από λίγα λεπτά η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι καλά και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε: «Είμαστε πίσω σπιτάκι μας… και όλα είναι καλά! #thankyouallforyourlove ».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Διαβάστε περισσότερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι δήλωνε λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τη σύλληψή του

Keywords
Τυχαία Θέματα