Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/12

Γιορτές χωρίς στρας γίνεται; Όχι βέβαια. Ακόμα και οι φετινές που σίγουρα θα είναι διαφορετικές εξαιτίας του lockdown και του εγκλεισμού στο σπίτι χρειάζονται την απαραίτητη λάμψη.

Τι κι αν δεν μπορέσετε να βρεθείτε με όλους τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς, θα νιώθετε όμορφες με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Η ψυχολογία άλλωστε είναι αυτή που παίζει πάντα τον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ρόλο και η μόδα κάνει αυτό ακριβώς… φτιάχνει τη διάθεση και σκορπάει χαμόγελα.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης

η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Access Fashion που αποτελείται από ένα πουλόβερ και μια μίνι, φούστα, tweed με στρας.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπότες με κρύσταλλα Swarovski, Bilero.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ βομ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια ένα ατημέλητο updo με όγκο και ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/12

Keywords
Τυχαία Θέματα