Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/10

Λευκό και μπλε είναι δύο χρώματα που λατρεύουμε αυτή τη σεζόν και θέλουμε να τα συνδυάζουμε και μεταξύ τους για ακόμα πιο δυναμικές εμφανίσεις όλο το φθινόπωρο. Η Φαίη μας υιοθέτησε σήμερα ένα υπέροχο blue & white look που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα η Φαίη συνδύασε τη μπλε φούστα της με λευκό τοπ και λευκό oversized πουκάμισο

δημιουργώντας ένα υπέροχο look που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις και θα φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, στη δουλειά, στα ψώνια, στις βραδινές εξόδους.

Η Φαίη καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και δοκίμασε αυτή την τάση με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνοντας το look της με λευκά combat boots.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος και δημιουργώντας φορά προς τα έξω, στο τελείωμα των μαλλιών. Δοκίμασε κι εσύ αυτό το χτένισμα χρησιμοποιώντας ένα σίδερο ισιώματος και κρατώντας το με τέτοιο τρόπο με φορά προς τα πάνω ώστε να δημιουργήσεις αυτό το look.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 11/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα