Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δύο από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα ever, που όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, σε πολλές περιστάσεις, συνδυάζοντάς τα με τα αξεσουάρ σας.

Αναφερόμαστε φυσικά στο λευκό πουκάμισο και το τζιν παντελόνι που όσο κι αν κάθε σεζόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν, αυτά θα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο όλων σας.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα λευκό oversized πουκάμισο και ένα skinny τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα mules, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μια κοτσίδα με λευκές κορδέλες και χωρίστρα στη μέση.

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων σας και το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα συμπεριλαμβάνετε πάντα στις εμφανίσεις σας.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 8-12/3!

Keywords
Τυχαία Θέματα