Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/1

Η ολόσωμη φόρμα, γνωστή ως jumpsuit είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις, συνδυασμένη κάθε φορά με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Είναι άνετη, βολική και σικ και κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους.

Σε αυτήν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB

που αποτελείται από μια ολόσωμη off white φόρμα, συνδυασμένη με ένα off white πλεκτό μπολερό με κρουαζέ δέσιμο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί μπαρέτα, διακοσμημένη με τρουκς, σε nude snake print, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC και στα χείλη για κραγιόν δύο μολύβια, το Natural No 03 της Radiant και το Nude Peach No 30 της Seventeen.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας ανάλαφρα μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Η λευκή και off white ολόσωμη φόρμα, ή αλλιώς Jumpsuits, είναι μια από τις Νο 1 επιλογές όλων των αγαπημένων μας celebrities, των fashion bloggers που ακολουθούμε, των μοντέλων που ξεχωρίζουμε αλλά και των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για το στυλ τους και θέλουν πάντα να υπερέχουν από το μέσο όρο.

Την φορούν τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχουν επιλέξει κατά καιρούς και σας τις παρουσιάζουμε για να πειραματιστείτε και να εμπνευστείτε.Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας… Ποι0 look από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το υιοθετούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/1

Keywords
Τυχαία Θέματα