Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/12

To dogtooth ή houndstooth ή pied de poule είναι ένα print διαχρονικό που πάντα αγαπάμε και πάντα θέλουμε να έχουμε μέσα στην γκαρνταρόμπα μας.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό με ένα υπέροχο παλ ροζ cardigan dress με το γνωστό dogtooth

print.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στη μέση.

Το Fashion tip της ημέρας: Σήμερα η Φαίη υιοθέτησε 3 τάσεις της σεζόν σε 1 look επιλέγοντας μια παλ ροζ ζακέτα με pied de poule print. Οι ζακέτες είναι μεγάλο trend του φετινού χειμώνα και μάλιστα προτιμάμε τις παλ αποχρώσεις. Πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα σου μερικά κομψά κομμάτια που θα κερδίσουν τα βλέμματα πάνω σου.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 17/12!

Keywords
Τυχαία Θέματα