Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το σεμιζιέ, το πουκαμισοφόρεμα δηλαδή που στην αγορά θα βρείτε σε πολλές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, billy.sabbado, ένα κόκκινο, σεμιζιέ φόρεμα, με δαντέλα και όγκο και σούρες στα μανίκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της

στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, μπριγιάν και μπλε ζαφείρια, από το κοσμηματοπωλείο Patseas και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, nude, peep toe γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ένα ψηλό pony tail το οποίοι διακόσμησε με μια κόκκινη κορδέλα. Σας έχουμε πει πως τα αξεσουάρ για τα μαλλιά εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλο trend και αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τελειοποιείτε τα χτενίσματά σας με στέκες, κοκαλάκια, λουλούδια κτλ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/5

Keywords
Τυχαία Θέματα