Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/5

Το σετ που αποτελείται από ένα τοπ και μια φούστα στο ίδιο ακριβώς χρώμα που δίνει την εντύπωση ενός φορέματος αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Βολικό και πρακτικό μπορεί να φορεθεί είτε μαζί είτε και ξεχωριστά σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, προσθέτοντας κάθε φορά διαφορετικά αξεοουάρ.

Σε αυτά το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Desiree Fashion, που αποτελείται από ένα μπούστο με τιράντες και λάστιχο τύπου σφηκοφωλιά που κλείνει με φερμουάρ στο πλάι και μια ψηλόμεση φούστα σε κλος γραμμή, με πλαινές τσέπες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, λευκές γόβες με κορδέλες που δένουν στον αστράγαλο, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/5 

Keywords
Τυχαία Θέματα