Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/12

Οι παγιέτες είναι εδώ και λίγο καιρό αγαπημένες τόσο για καθημερινές εμφανίσεις -ναι , τολμήστε να τις φορέσετε σε ένα μόνο κομμάτι, κρατώντας το υπόλοιπο… ήσυχο- όσο και για τις επίσημες και φυσικά για τα ρεβεγιόν, τόσο των Χριστουγέννων -ναι πάει πια πέρασε- όσο και της Πρωτοχρονιάς που έρχεται σε λίγες ημέρες και θέλετε φυσικά να κάνετε μεγάλη εντύπωση και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα

αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με παγιέτες από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύ μαύρο σακάκι με ζώνη, ασορτί μπούστο και ποδηλατικό σορτς.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με  ένα ζευγάρι μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντάς τα σε ένα pony tail, με χωρίστρα στο πλάι και ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα τις παγιέτες αγαπημένες fashion bloggers αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας που ενδιαφέρονται για το στυλ τους, ακολουθούν τις τάσεις και θέλουν να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Δείτε λοιπόν τις παρακάτω φωτογραφίες και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο look σας αρέσει πολύ και θα το υιοθετούσατε κι εσείς, τόσο για μια καθημερινή εμφάνιση όσο και για μια επίσημη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Φωτογραφίες: Pinterest

Μια ματιά ακόμα: Παραμονή Χριστουγέννων: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό

Keywords
Τυχαία Θέματα