Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το τζιν, ένα από τα πιο αγαπημένα, διαχρονικά άνετα και βολικά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Το επιλέγετε από το πρωί έως το βράδυ σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, τις εποχές και σας βγάζει από το αδιέξοδο όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Αυτή τη φορά όμως θα σταθούμε στο ψηλόμεσο με τα φαρδιά μπατζάκια που μας έρχεται κατευθείαν από τα 70’s  και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της μόδας.

Σε αυτά λοιπόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής

της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με την υπογραφή, Piece of Cloth. που αποτελείται από ένα λευκό πλεκτό με ψηλό λαιμό και τονισμένους ώμους και ένα ψηλόμεσο τζιν με φαρδιά μπατζάκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια χρυσή ζώνη με στρας και μια  δερμάτινη τσάντα και τα δύο της ίδιας εταιρείας, Piece of Cloth. και ένα ζευγάρι παπούτσια, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυρισμένες τις άκρες προς τα μέσα, χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/1

Keywords
Τυχαία Θέματα