Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τρία αγαπημένα στυλιστικά tips. Το πρώτο έχει να κάνει με το μαύρο σε μια ολόκληρη εμφάνιση που το επιλέγετε σε πολλές περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και είναι το ιδανικό τις μέρες εκείνες που πραγματικά δεν ξέρετε τι να φορέσετε και νιώθετε να έχετε στερέψει από έμπνευση.

Το δεύτερο αφορά στο δέρμα, το πιο hot υλικό της σεζόν και το τρίτο σε ένα πολύχρωμο αξεσουάρ που μπορεί να ανανεώσει το look σας και να του δώσει μια χαρούμενη

πινελιά.

Σε όλα τα παραπάνω έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας  BSB που αποτελείται από μια μαύρη δερμάτινη, κολλητή μπλούζα και ένα μαύρο, ψηλόμεσο κολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα φουλάρι Emmanuel Le Silk, χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα, ψηλοτάκουνα booties, με τακούνι stilettos, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ  /nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 21-25/12!

Keywords
Τυχαία Θέματα