Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/1

Μπορεί οι γιορτές να έχουν περάσει πια, το ίδιο και τα ρεβεγιόν τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποθηκεύσετε πίσω πίσω στην γκαρναρόμπα σας τα λαμπερά σας σύνολα και να τα ξαναφορέσετε του χρόνου. Οι παγιέτες -σε αυτές θα αναφερθούμε σήμερα- δεν είναι μόνο για επίσημα looks αλλά και για καθημερινά, αρκεί βέβαια να τις φορέσετε σωστά, επιλέγοντας μόνο ένα κομμάτι και κρατώντας

το υπόλοιπο σύνολό σε ησυχία.

Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, της πρώτης του 2020. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια ασύμμετρη μάλλινη μπλούζα με φτερά στον έναν ώμο και ένα παντελόνι με παγιέτες. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια  βινύλ φαρδιά ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες βινύλ γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyliner και το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της, που έπιασε σε ένα ψηλό pony tail.

Τα παντελόνια με παγιέτες είναι αγαπημένα όλων των fashion bloggers που ακολουθούμε πιστά αλλά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα και παίρνουν πολύ σοβαρά το θέμα του στυλ, θέλοντας πάντα να ξεχωρίζουν από το μέσο όρο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και σας τα δείχνουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Δείτε τις όλες προσεκτικά και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε και εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα