Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το βολάν, ή αλλιώς ruffles που εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να αποτελούν μια από hot τάση της μόδας και αυτή τη σεζόν.

Οι κυματισμοί λοιπόν αυτοί προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε μια μπλούζα, σε ένα φόρεμα ή στο τελείωμα ενός παντελονιού και επίσης δίνουν… άλλον αέρα σε κάθε κίνησή σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από

την εταιρεία μόδας Access Fashion, σεμιζιέ, με κουμπάκια και φούστα με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ που φορέθηκε ως στέκα, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι μπότες, τετραγωνισμένες με χοντρό τακούνι, Fratelλi Karida Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo με ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/11

Keywords
Τυχαία Θέματα