Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/11

Το δέρμα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Στην περίπτωση όμως που είτε τα οικονομικά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, είτε είστε κατά στο να επενδύετε σε αυτό, προτιμώντας άλλα υλικά, υπάρχει πάντα η λύση ενός leather look ρούχου ή αξεσουάρ που έχει οπτικά ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Σε ένα τέτοιο κομμάτι επένδυσε σήμερα η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα φόρεσε leather look μαύρη φούστα με ροκ

στοιχεία, συνδυασμένη με ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο -και τα δυο από την εταιρεία BSB (φωτογραφήθηκε μαζί με ένα lether jacket πάλι από την BSB).

Το look που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μπλε ρουά booties Mark Milan, γυαλιά ηλίου και μαύρο τσόκερ – αλυσίδα από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις, που έγινε όπως κάθε μέρα με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10-3/11

Keywords
Τυχαία Θέματα