Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/6

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερα και πιο girly για να επιλέξετε αυτή τη σεζόν από ένα floral φόρεμα. Ιδανικό για επίσημες αλλά και all day εμφανίσεις, συνδυάζεται με τα πάντα, από λευκά αθλητικά, όπως βλέπουμε στα street looks των διασημότερων bloggers του πλανήτη, μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα σας.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης για την εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ένα μίνι μακρυμάνικο floral φόρεμα, με κοραλί βάση και μπεζ λουλούδια, με λεπτομέρειες από βολάν και ανοιχτή πλάτη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το σούπερ pitchy καλοκαιρινό μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ Just a Pinch της MAC που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder της Seventeen και το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Η Margot Robbie, μια από τις ηθοποιούς που θαυμάζουμε για το στυλ και τις εμφανίσεις της, επιλέγει συχνά floral φορέματα. Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα 10 ωραιότερα που έχει φορέσει ever και εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/6

Keywords
Τυχαία Θέματα