Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα πλεκτά σύνολα που αποτελούν την πιο ωραία ιδέα για τις ανοιξιάτικες εξόδους σας -το ξέρουμε πως τώρα όσες δεν δουλεύετε φοράτε απλά τις τις φόρμες σας και πηγαίνετε για τα ψώνια σας και για περπάτημα, όμως μόλις λήξει το lockdown θα βγείτε ξανά έξω.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας

εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα πλεκτό σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα μια cropped πλεκτή μπλούζα με χρυσά κουμπιά και μια ψηλόμεση φούστα με σκίσιμο στο κέντρο από τη new collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, Christian Louboutin από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά της με γυριστές τις άκρες προς τα μέσα, curtain bangs και όγκο στην κορυφή. Επιπλέον διακόσμησε το χτένισμά της με μια μαύρη κορδέλα από προσωπική συλλογή, θυμίζοντάς μας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά looks της Brigitte Bardot.

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων σας και το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα συμπεριλαμβάνετε πάντα στις εμφανίσεις σας.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 1-5/3!

Keywords
Τυχαία Θέματα