Η ενόχληση της εγγονής του Λυκουρέζου για τη σχέση του με την Καλογρίδη «Κρατάω απόσταση από τον παππού για…»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Πρω1νό και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, η Ζένια Μπονάτσου. Η εγγονή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της αλλά και για το πως βλέπει τη σχέση του παππού της με τη Νατάσα Καλογρίδη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη δεν πουλήθηκε σε κανένα Ρώσο.

«Είναι η πρώτη μου ατομική συνέντευξη γιατί κάνω το πρώτο μου επαγγελματικό βήμα. Είμαι 21 ετών. Πέρασα από οντισιόν και δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα ρόλο. Νομίζω ότι κουβαλάω πράγματα και από τον μπαμπά μου και

από τη γιαγιά μου γιατί ήταν δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες. Από τη γιαγιά μου, μου λείπει η παρουσία της στο σπίτι, που καθόταν στο δωμάτιο της και που έφτιαχνε τα σκουλαρίκια της στο σαλόνι. Τρελαινόμουν με τη μυρωδιά της, επειδή έβαζε κρέμα μετά το μπάνιο, μύριζαν όλα τα ρούχα της. Έχω ακόμη κάποια ρούχα της γιαγιάς μου που δεν τα έχω πλύνει και τα μυρίζω» είπε για τη σχέση της με τη γιαγιά της.

«Όταν πέθανε η γιαγιά μου στεναχωρήθηκα πιο πολύ για τη μάνα μου, γιατί έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Η μαμά μου καμαρώνει για μένα και αυτή τη στιγμή είναι η μόνη που είναι δίπλα μου και αγωνία για μένα. Η μαμά μου μένει στο Πόρτο Ράφτη, δεν έχει πουληθεί το σπίτι σε κανένα Ρώσο, είναι ψέμματα όλα αυτά που γράφουν. Η μάνα μου μένει εκεί μέχρι να πουληθεί το σπίτι, ο παππούς μου έχει επιλέξει να μένει στο πατρικό του και εγώ μένω στο Κολωνάκι. Η μάνα μου προσπαθεί να είναι καλά, είναι στρατιώτης στον πόλεμο χωρίς όπλα» είπε για τη μαμά της.

Όσο αφορά την σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με της Νατάσας Καλογρίδη τόνισε: «Σχετικά με τη σχέση του παππού μου, να σου πω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Δε θα το πω. Νομίζω ότι υπάρχουν και όρια σε κάποιες καταστάσεις και δεν είναι θέμα του τι κάνεις, αλλά πως το δείχνεις. Είναι θέμα σεβασμού προς κάποιες καταστάσεις που συνέβησαν πρόσφατα. Και να θες να κάνεις το επόμενο βήμα πρέπει να το κάνεις πιο ήπια. Δε χρειαζόταν τόσος ντόρος για αυτή τη σχέση μετά το θάνατο της γιαγιάς μου. Κρατάω απόσταση από τον παππού για το θέμα της σχέσης του, δε θέλω να το συζητάω»

Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι χρειάζονται βοήθεια με τη μαμά της σε κάποια θέματα: «Χρειαζόμαστε βοήθεια με τη μαμά μου σε κάποια θέματα, αλλά το παλεύουμε μόνες μας. Αν κάποιος δε δίνει από μόνος του τη βοήθεια δεν μπορείς να του το επιβάλεις. Μετά το θάνατο της γιαγιάς μου η μαμά μου μάζευε συνέχεια όλο το σπίτι γιατί νόμιζε ότι φροντίζει τη μάνα της. Όταν πήγαινα στο σπίτι πάθαινε ταραχή και ξεκινούσε να το καθαρίζει χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου για το θάνατο του μπαμπά της! «Λιποθύμησε έξω από το δωμάτιο και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα