Η Φαίη φοράει την slip skirt που έχει γίνει viral και εντυπωσιάζει!

Η Φαίη μας ακολουθεί τις τάσεις της μόδας πιστά και της αρέσει να τολμάει ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Πριν λίγες ημέρες στο Πρω1νό έκανε μια ακόμα εμφάνιση που μας εντυπωσίασε. Η Φαίη μας τόλμησε να φορέσει την slip skirt που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αυτό το καλοκαίρι και τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και γόβες.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας επέλεξε μια slip skirt σε burnt orange

color, που είναι επίσης huge trend, και την ταίριαξε με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη σε μαύρο χρώμα και μαύρες γόβες. Ο συνδυασμός ζώνης και φούστας που έκανε η Φαίη μας αρέσει πολύ και είναι ένα πάντρεμα που προτείνουν πολλοί στιλίστες και σχεδιαστές φέτος το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ομορφιές μου κάντε like κ κερδίστε το σύνολο @accessfashiongr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 27 Μάι, 2019 στις 4:58 πμ PDT

Η slip skirt αποτελεί την αγαπημένη φούστα όλων των fashionistas και η καθεμία την υιοθετεί με ένα διαφορετικό styling. Άλλες συνδυάζουν τις φούστες τους με lingerie tops, ενώ άλλες γυναίκες προτιμούν t-shirts και φανελάκια. Δες παρακάτω μερικά looks που έχουμε ξεχωρίσει στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν αυτό το Καλοκαίρι (VIDEO)- Δες τους όλους και αποφάσισε ποιο στιλ σου αρέσει περισσότερο να υιοθετήσεις

Stelios Koudounaris: Όλες οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στο υπέροχο show του σχεδιαστή- Μπορείς να τις δεις όλες εδώ!

Ο οίκος μόδας Gucci παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν και έχουμε εκστασιαστεί!- Ένα πολύ δυναμικό show με μηνύματα που μας αρέσουν πολύ

Keywords
Τυχαία Θέματα