Η Φάρμα – Μαρία Θωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και τα σχόλια για τη Μαρία Μιχαλοπούλου! «Όταν πήρε την αρχηγία…»

Η Μαρία Θωμά αποχώρησε από τη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο Πρω1νό για να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι, αλλά και για τη Μαρία Μιχαλοπούλου που έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως, καθώς πολλοί έχουν αναφερθεί σε θέματα συμπεριφοράς.

«Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα παιδί. Από τη στιγμή που πάει σε ένα ριάλιτι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις ευθύνες της. Πέρα από αυτό κατανοούσαμε ότι είναι μικρό παιδί και προσπαθούσαμε να την βοηθήσουμε, να της μιλήσουμε. Γενικά είχε μια τάση να διακόπτει, για’ αυτό και εγώ αντέδρασα έτσι.

Εγώ κατάλαβα στη Φάρμα

τι γίνεται τη δεύτερη εβδομάδα. Δούλευα όλη ημέρα. Ήμουν από την κουζίνα στις αποστολές και ξανά στην κουζίνα, γύρναγα όλα τα πόστα. Λίγο πριν βγει η Μαρία αρχηγός άρχισα να βλέπω πηγαδάκια και ρώτησα τι γίνεται…

Όταν πήρε η Μαρία την αρχηγία, άλλαξε ύφος και μίλαγε με τα αγόρια πιο πολύ και όλα τα κορίτσια θορυβήθηκαν…», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Θωμά.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη»

Μαρίνα Πατούλη – Γιώργος Πατούλης: «Είναι 3 μήνες σε διάσταση – Έχει φύγει από το σπίτι»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ενοχλημένη με το πιάτο αντιγραφής από γνωστό σέφ – Σε ποιον αναφέρεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα