Η Φάρμα: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (12/3) η “Φάρμα” με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1!

Στο ριάλιτι συμμετέχουν 14 παίκτες, οι οποίοι καλούνται να ζήσουν μακριά από τις ανέσεις που είχαν συνηθίσει να έχουν στην καθημερινότητά τους και να τα βγάλουν πέρα με τις διάφορες δοκιμασίες που θα τους επιβάλλονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πέντε από τους άντρες της “Φάρμας” να μάχονται προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μάλιστα, οι υπόλοιποι τέσσερις θα περίμεναν να δουν ποιον θα επιλέξει ο Θανάσης Πάτρας (πρώτος μονομάχος) για δεύτερο μονομάχο.

Εκείνος

που τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι και εκεί τους επισκέφθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι προκειμένου να μάθει από τον Θανάση Πάτρα το πρόσωπο που θα θέλει να μονομαχήσει μαζί του για να παραμείνει στο παιχνίδι. Τότε εκείνος έδωσε ως δεύτερο μονομάχο τον Παναγιώτη Χατζόπουλο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης τους εξήγησε τη διαδικασία της μονομαχίας τους.

Οι δύο μονομάχοι – υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, οι οποίοι έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη “Φάρμα”.

Τελικά, αυτός που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τα αγωνίσματα και είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού! Η κοινή δήλωση του ζευγαριού!

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef!

Η Φάρμα: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα