Η κρέμα ματιών που πρέπει να πάρει τη θέση της στο νεσεσέρ σας σήμερα κιόλας

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη. Oι βασικοί λόγοι που παρουσιάζει γρηγορότερα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες είναι τέσσερις σύμφωνα με τους δερματολόγους.

Λόγος 1ος: Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Είναι μάλιστα πολύ πιο λεπτή από την επιδερμίδα του υπολοίπου προσώπου.

Λόγος 2ος: Ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας κατά μέσο όρο 15-20 φορές το λεπτό, 1200 φορές την ώρα, 28.000 φορές την ημέρα και 4 εκατομμύρια φορές το χρόνο!

Λόγος 3ος: Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια μας βρίσκεται κάτω από διαρκή πίεση 22 διαφορετικών

μυών σε συνεχή κίνηση.

Λόγος 4ος: Κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, τα μάτια μας παραμένουν στιγμιαία κλειστά μόνο για το 10% των ωρών που είμαστε ξύπνιοι.

Επίσης κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου, κούραση και άγχος αποτυπώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και πρηξίματα.

Η κρέμα ματιών είναι το πλέον απαραίτητο προϊόν περιποίησης. Επιβάλλεται να την χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα από την ενηλικίωση της και μετά. Η φόρμουλα που επιλέγετε πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σας μεν αλλά το βασικότερο είναι να χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και να περιέχει φυσικά, δραστικά συστατικά που θρέφουν αν μειώνουν τα σημάδια από τις πρώτες κιόλας μέρες εφαρμογής.

Εμείς σας προτείνουμε μια νέα απαλή και πλούσια κρέμα ματιών που βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης η οποία  προκαλείται επίσης  από τις χιλιάδες μυϊκές κινήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά γύρω από τα μάτια, προσφέροντας φωτεινή και νεανική εμφάνιση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες ελαχιστοποιούνται, ενώ παράλληλα οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.

Πρόκειται για την Darphin Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream η οποία σας χαρίζει όλα όσα έχετε ανάγκη χάρη στη σύνθεση της η οποία αποτελείται από βιταμίνες και φυσικά συστατικά όπως:

Βιταμίνη C και E που αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση και μειώνουν αισθητά λεπτές γραμμές και ρυτίδες και καρπούζι, αβοκάντο και shea butter που διασφαλίζουν τη σωστή ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Emmy Awards 2019: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Joey King το ωραιότερο, vintage hair look

Δείτε το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποίησε η Kourtney Kardashian για να δημιουργήσει το πιο minimal mani της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα