Η Μάγισσα -Έλλη Τρίγγου: Αυτός είναι ο ρόλος της στη σειρά ως Θεοφανώ

Τον ερχόμενη Σεπτέμβρη μια νέα σειρά εποχής θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. «Η Μάγισσα», των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου.

1817…

Η εθνική Επανάσταση είναι στα σπάργανα και απαιτείται ειρήνη και ομοψυχία στην αδούλωτη Μάνη…

Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα

ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται, ψάχνοντας παντού για το παιδί, όταν με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας…

Αυτός είναι ο ρόλος της Έλλης Τρίγγου στη σειρά

Η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) είναι υπηρέτρια της οικογένειας Λάσκαρη. Μια αινιγματική παρουσία που υπηρετεί με αφοσίωση και αγάπη τους αφέντες της.

Ορφανή από γονείς, εγκαταλείφθηκε ως βρέφος σε μοναστήρι κι όταν μεγάλωσε μπήκε ως υπηρέτρια στον πύργο των Λασκαραίων. Κρυφός της πόθος, ο Μάρκος, ο πρωτότοκος γιος του Μιχαήλ Λάσκαρη.

Από μικρή, είχε μια έντονη διαίσθηση και κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Σύντομα, θα έρθει αντιμέτωπη με το χάρισμά της, αλλά και το παρελθόν της που αγνοούσε μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα