Η make up free selfie της Ariana Grande είναι απλά φανταστική και πρέπει να τη δείτε!

Η make up ρουτίνα των celebrities έχει αλλάξει μιας και τους τελευταίους μήνες οι προσωπικοί τους beauty experts μένουν σπίτι και δεν βρίσκονται κοντά τους. Αυτός είναι ο λόγος που όσες φωτογραφίες ανεβάζουν συχνά στα social media είναι απόλυτα φυσικές.

Ίσως μάλιστα αυτό το διάστημα να είναι και η πρώτη φορά που είδαμε όλες τις stars όπως ακριβώς είναι όταν ξυπνάνε,

χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έξτρα περιποίηση. 

Η January Jones αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης κατά την περίοδο της καραντίνας και η Eva Longoria τόλμησε να δείξει τα γκρίζα της μαλλιά στην κάμερα.

Η Ariana Grande πάλι έκανε και τα δύο. Πριν από μερικές εβδομάδες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τα φυσικά της, σγουρά μαλλιά που πραγματικά είναι υπέροχα και της ταιριάζουν πάρα πολύ και χθες μία ακόμη χωρίς το εμβληματικό eyeliner της.

Για την ακρίβεια η Ariana μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια σειρά από make up free selfies και με τη βοήθεια ειδικού φίλτρου τοποθέτησε πεταλούδες στο πρόσωπό της.

Η ίδια σχολίασε κάτω από τις selfies: “Αγαπάω τα κουρασμένα Tim Burton μάτια μου”. Πιθανότατα εμπνεύστηκε από κάποια ταινία του γνωστού σκηνοθέτη. Όπως και να’ χει το εντυπωσιακό είναι η επιδερμίδα της star.

Λαμπερή, πεντακάθαρη και με υπέροχες φακίδες στη μύτη και τα ζυγωματικά. Μια λεπτομέρεια που, αν μας ρωτάτε, κακώς καλύπτει με το φον ντε τεν στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Το μόνο που μένει τώρα είναι να αποκαλύψει όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί καθημερινά. Το σίγουρο είναι πως οι θαυμάστριές της θα ενθουσιαστούν. Και γιατί όχι; Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας δικής της σειράς.

Διαβάστε ακόμη μερικά ακόμα τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά:

Η Naomi Watts έκανε μόνη της το πιο πρωτότυπο pedicure του Καλοκαιριού!

Τα ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά -9 για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα