Η Μάντη Περσάκη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της!

Εξιτήριο πήρε σήμερα (2/5) από το μαιευτήριο η Μάντη Περσάκη η οποία έγινε μαμά για δεύτερη φορά!

Η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer, έφερε στον κόσμο την περασμένη Τρίτη ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4 κιλών μετά από 17 ώρες τοκετού. Αυτό είναι το δεύτερο παιδάκι της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η Μάντη Περσάκη έκανε μάλιστα στο Instagram και την

πρώτη της ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της γράφοντας:

«Την Τρίτη 11.40 ο Θεός μας έστειλε έναν μικρό άγγελο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα!! Σίγουρα αυτή τη φορά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική δεδομένων των συνθηκών. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!!

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΑΣΩ που με έκανε να νιώσω ασφαλής, αφού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοϊού. Θα φροντίσω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά για τις όμορφες ευχές! Να σας έχει ο Θεός καλά και να μένετε ασφαλείς», έγραψε στην ανάρτησή της η Μάντη Περσάκη.

Σήμερα η ίδια μίλησε κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» όπου περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε καθώς κράτησε αρκετές ώρες ο τοκετός.

«Ήταν λίγο δύσκολα είναι η αλήθεια. Ήταν πιο δύσκολα από τον πρώτο τοκετό. Αρκετές ώρες χωρίς επισκληρίδιο γιατί έχω θρομφοφιλία και δε μπορούσα να κάνω επισκληρίδιο. Ήμουν πολλές ώρες με συσπάσεις. Τελικά αποφασίσαμε να μην πάρουμε το ρίσκο γιατί το μωρό ήταν σε θέση που δε μπορούσε να κατέβει εύκολα και περίδεση στο λαιμό και έκανα καισαρική. Πόνεσα κιόλας μετά δε μου έφτανε ο τοκετός όλες αυτές τις ώρες. Ήταν στο σύνολο 15 ώρες… Το μωρό βγήκε τέσσερα κιλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

H Σίσσυ Χρηστίδου για την αλλαγή στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Έχεις μια τόσο ωραία βάση και…»

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM»

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε πως τα γιόρτασε με τον σύντροφό της και τους φίλους της-BINTEO

Keywords
Τυχαία Θέματα