Η Μαρία Αντουανέτα εμπνέει τα ρούχα μας για τη νέα σεζόν: Τα trends που κυριάρχησαν στο show του οίκου Moschino

Ο οίκος Moschino παρουσίασε μια από τις πιο δυνατές κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Ο πασίγνωστος σχεδιαστής του οίκου, ο Jeremy Scott, δημιούργησε ρούχα με έμπνευση από μια άλλη εποχή και μια γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε, τη Marie Antoinette.

Όλα τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με μαλλιά και styling από εκείνη την εποχή ενώ τα ρούχα ήταν επίσης εμπνευσμένα από τότε.

Τα φορέματα ήταν από τη μέση και κάτω φουσκωτά, τα μανίκια ήταν επίσης

φουσκωτά, ενώ τα γάντια και οι over the knee μπότες πρόσθεσαν ακόμα περισσότερο στιλ στην εμφάνιση των μοντέλων.

Το έντονο ροζ, το φούξια, το θαλασσί ήταν αποχρώσεις που κυριάρχησαν και γενικά οι bold αποχρώσεις είχαν δυναμική παρουσία στο show.

O σχεδιαστής επένδυσε και σε μερικά παλ χρώματα, ενώ κάποια από τα φορέματά του είχαν επιρροές και από τη δεκαετία του 80.

Το βασικό στοιχείο που χαρακτήριζε το show ήταν ο όγκος που υπήρχε σε διάφορα σημεία, άλλοτε στους γοφούς, στα μανίκια ή σε όλο το μήκος του σώματος των μοντέλων.

Πολλά από τα μοντέλα φόραγαν κοσμήματα στον λαιμό και κυρίως αλυσίδες, που όπως έχουμε πει επιστρέφουν στη μόδα αυτή τη σεζόν και θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020/2021.

Τα φλοράλ σχέδια ήταν επίσης έντονα στο show και τα είδαμε σε πολλά looks με τον σχεδιαστή να προτιμάει τις πιο παλ εκδοχές τους.

Ο Jeremy Scott παρουσίασε κάποια denim κομμάτια και μας άρεσε ιδιαίτερα ο συνδυασμός τους με ρούχα εμπνευσμένα από τον 18ο αιώνα.

Η Bella Hadid περπάτησε στο show με λευκό φόρεμα και δερμάτινο jacket κλέβοντας τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά. Στο show είδαμε και άλλα γνωστά μοντέλα, όπως την Irina Shayk, τη Gigi Hadid και την Kaia Gerber.

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας με υπέροχο navy κοστούμι στη “Βραδιά του Ευχαριστώ” από το Make-A-Wish Greece

Τα 3 νέα trends στα παπούτσια που θα λατρέψουμε μέσα στο 2020!

Street Fashion: 5 looks που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις το athleisure trend

Keywords
Τυχαία Θέματα