Η πιο διάσημη Γαλλίδα beauty influencer αποκαλύπτει την skincare ρουτίνα της

Είναι η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σύγχρονο French beauty: η Violette ξεκίνησε τη συναρπαστική πορεία της στο χώρο της ομορφιάς από το YouTube, όπου ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ των βίντεό της. Αντί να είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, με ένα ring-light μπροστά της όπως οι υπόλοιπες YouTubers, η γεννημένη στη Γαλλία

αλλά μεγαλωμένη στο Brooklyn makeup artist, έδειχνε δαφορετικά makeup looks επιλέγοντας αγαπημένα της σημεία στην πόλη, κάτω από το φυσικό φως του ήλιου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Γρήγορα η Violette αγαπήθηκε από την beauty κοινότητα για το αυθεντικό French girl στυλ και το ταλέντο της και η εξέλιξή της ήταν σαν όνειρο: βρέθηκε να είναι creative director στο μακιγιάζ της Estee Lauder ενώ κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά μακιγιάζ. Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Marie Claire, η Violette μοιράστηκε την skincare ρουτίνα της που, όπως περιμέναμε όσοι την παρακολουθούμε από τα πρώτα της βήματα, είναι πολύ λιτή αλλά εύστοχη:

“Συνήθως ξυπνάω γύρω στις 6 το πρωί. Πάντα βουρτσίζω τη γλώσσα μου όταν ξυπνάω το πρωί γιατί (σύμφωνα με την Αγιουρβέδα) κατά τη διάρκεια του ύπνου, το συκώτι επεξεργάζεται τις τοξίνες του οργανισμού, οι οποίες επικάθονται στη γλώσσα, για αυτό θέλω να τις ξεφορτωθώ αμέσως και να μην τις καταπιώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Αφού πλύνω τα δόντια μου πίνω ένα ποτήρι νερό, πλένω το πρόσωπό μου και μπαίνω στο ντους. Όταν βγω ψεκάζω στο πρόσωπo και το σώμα μου το Boum-Boum Milk (ένα έξυπνο 3-σε-1 γαλάκτωμα σε σπρέυ από την δική της σειρά skincare Violette_Fr, που λειτουργεί ως toner, serum και ενυδατική), συνεχίζω με SPF και μετά ασχολούμαι με τη ρουτίνα της κόρης μου, Inès.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Το βράδυ κάνω πάντα διπλό καθαρισμό. Στο πρώτο βήμα χρησιμοποιώ το έλαιο προσώπου της Purito, το λατρεύω. Κάνω μασάζ σε στεγνή επιδερμίδα μέχρι να λιώσει εντελώς το μακιγιάζ μου, μετά προσθέτω λίγο νερό και έπειτα το ξεπλένω. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ ένα gel καθαρισμού – αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το Cleanser Concentrate της Glossier που απομακρύνει εντελώς τους ρύπους και το μακιγιάζ. Τέλος, ψεκάζω το Boum-Boum Milk στο πρόσωπό μου, κάνω λίγο μασάζ και… voila!”

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φοράς το αντηλιακό σου;

Αυτή είναι η απόλυτη ενυδατική με χρώμα που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου!

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα