Η πρώτη εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο «My Style Rocks»

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/9) ο έκτος κύκλος του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

Παρουσιάστρια είναι και φέτος η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ στην κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αντικατέστησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην έναρξη του παιχνιδιού μόδας, η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους τρεις κριτές.

«Όντως συμβαίνει αυτό. Το “My Style

Rocks” είναι εδώ και εγώ είμαι έτοιμη να σας πω κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλώς ορίσατε στο “My Style Rocks”. Να ‘μαστε εδώ, πολύ πιο σύντομα από όσα φανταζόταν κανείς και περίμενε και αυτό οφείλεται σε εσάς.

Είμαστε πάλι εδώ σε μια εκπομπή που θα έχει πολλά καινούργια στοιχεία. Κατ΄αρχάς είμαστε σε νέα ώρα, έχουμε νέες παίκτριες  και ανανεωμένη κριτική επιτροπή», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου.

Η είσοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή στο πλατό του «My Style Rocks»

Μάλιστα, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή μπήκε στο στούντιο, έκανε πασαρέλα με ένα αποκαλυπτικό μάξι φόρεμα με διαφάνειες και στη συνέχεια βρέθηκε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία την καλωσόρισε στο παιχνίδι.

«Καλώς σας βρήκα. Είσαι σαν μάνα μου τώρα», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή όταν πήγε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου, με την ατάκα της αφήνει άφωνη την παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Σοφία Χατζηπαντελή πήρε τη θέση της στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής του reality μόδας.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για το «My Style Rocks»! Η είσοδος της Κατερίνας Καραβάτου και η ανακοίνωση για τις αλλαγές

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά; Η απάντησή του

Μάρκος Σεφερλής: Συγκινήθηκε on air με το γράμμα του γιου, Χάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα