Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Πρωινό μας»: Η επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τις εκπομπές τους

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη συνεργασία της με τον Alpha, στην κρίσιμη απόφαση που κλήθηκε να πάρει πέρσι για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλιά του περί copy paste του «Mega Καλημέρα».

«Είναι γεγονός ότι αυτή την εκπομπή την αγαπώ, την έχω αγαπήσει και για εμένα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου αυτό το ξύπνημα κι αυτή η καλημέρα. Θεωρώ ότι η

φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με εμάς για διάφορους λόγους.

Και ο Alpha διανύει μία πολύ καλή χρονιά σε όλες τις ζώνες, αλλά νομίζω ότι την δική μας εκπομπή την ευνόησε ότι υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στις ζώνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενημερωτικές εκπομπές. Το ότι εμείς δεν αλλάξαμε ούτε την ώρα μας, ούτε τη σύνθεσή μας, βοήθησε ώστε να μείνουμε το γνωστό ραντεβού», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για τη στιγμή που κλήθηκε να πάρει μία κρίσιμη απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον, εξομολογήθηκε ότι «πέρσι κλήθηκα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις και είχα την τιμή και τη χαρά να δεχτώ ωραίες προτάσεις –και σε μία περίπτωση να φτάσω κοντά – τελικά η καρδιά και το μυαλό μου είπε σταθερότητα. Είμαι άνθρωπος που δένεται, δεν είναι τυχαίο ότι δεν αλλάζω τους συνεργάτες μου. Ίσως να φαντάζομαι τον εαυτό μου για πολλά χρόνια ακόμη εδώ. Για τρία σίγουρα».

Για τα όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με την εκπομπή εκείνης και της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε πως «θεωρώ ότι είμαστε ενήλικες και έχουμε τη δυνατότητα όταν έχουμε κάτι που μας ενοχλεί, να το εκφράζουμε εκτός κάμερας. Εγώ αυτό κάνω. Αν κάτι με ενοχλήσει, θα σε πάρω τηλέφωνο και θα το λύσουμε. Με την Ελεονώρα το έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πολύ πριν αρχίσει να πολυσυζητιέται. Αυτό που της είπα είναι ότι “ποιος θα πει ότι εσύ αντιγράφεις; Είσαι μία παρουσιάστρια ακέραια και φτασμένη κτλ. Το ότι μπορεί η σκαλέτα της εκπομπής της να έμοιαζε σε κάποια πράγματα με τη σκαλέτα μας ok, αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά”. Ο άνθρωπος που της φτιάχνει τη σκαλέτα, ήταν για πάρα πολλά χρόνια στο έμψυχο δυναμικό του Happy Day. Και εμείς παίρνουμε ιδέες σαν εκπομπή από άλλους».

Διαβάστε ακόμα:

Jeremy Renner: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα -Το μήνυμα του ηθοποιού

Σάκης Αρσενίου: Σονόδευσε τη σύντροφό του στην πρόβα νυφικού -Πότε θα γίνει ο γάμος τους; (Βίντεο)

Ελεονώρα Μελέτη: Η on air απάντηση στον Νίκο Μουτσινά για τη δημόσια «συγγνώμη» που της ζήτησε και το… copy paste!

Keywords
Τυχαία Θέματα