Ιδέες για δώρα: Για αυτόν, για την κολλητή αλλά και για εσένα!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που τα δώρα είναι ίσως η μόνη σκέψη που μονοπωλεί τις σκέψεις σου. Όχι ότι τις άλλες μέρες δεν θέλουμε να κάνουμε δώρα ή δεν είναι πάρα πολύ ευχάριστο να χαρίζουμε αυτή την πάρα πολύ ωραία αίσθηση, αλλά τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος να βρούμε και τις πιο σούπερ επιλογές καθώς αγαπημένα μας προϊόντα κυκλοφορούν σε πρωτότυπες συσκευασίες, σε σετάκια ή μέσα σε κουτιά που αποτελούν τα πιο ωραία διακοσμητικά.

Μερικά από αυτά εντοπίσαμε κι εμείς παρακάτω και

ορίστε οι επιλογές που σου δίνουμε. Πίστεψέ μας, καλύψαμε μεγάλη γκάμα, μπορείς να βρεις δώρο για την κολλητή, για τη μαμά, για τον σύντροφο σου αλλά ακόμα και για σένα.

Ιδέες για δώρα

3 κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα Benefit σε ένα κουτί! Προετοίμασε την επιδερμίδα με το The POREfessional και πρόσθεσε μια πινελιά ηλιοκαμένης όψης με το bronzer Hoola.

Ολοκλήρωσε με τη μάσκαρα Roller Lash για το απόλυτα σαγηνευτικό look. Βρες το αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και το Sephora.gr.

To CAUDALIE MY FIRST HYDRATING ESSENTIALS, είναι ένα σετ περιποίησης της Caudalie, που προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Αποτελείται από το τη Caudalie Hydra Gel Moisturizer 50ml, ένα εξαιρετικά δροσερό τζελ, που ενυδατώνει διαρκώς και καταπραΰνει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα, το Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst-Quenching Serum 10ml, έναν ενυδατικό ορό αποκατάστασης της υγρασίας του προσώπου και την Caudalie Moisturizing Mask 15ml, μια ενυδατική μάσκα προσώπου. Στα φαρμακεία.

Ένα μοναδικό σετ 10 πινέλων από Mon Reve Cosmetics που έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις από το πιο απλό έως το πιο εντυπωσιακό ολοκληρωμένο makeup look.

Μαζί μια απίθανη ροζ κασετίνα για την εύκολη ταξινόμηση, αποθήκευση και μεταφορά των αγαπημένων σου πινέλων.

Τώρα εδώ που τα λέμε αυτό είναι ένα τέλειο δώρο ακόμα και για τον εαυτό μας. Εναρμόνισε το σώμα και το μυαλό σου με την The Ritual of Ayurveda και τα προϊόντα της που είναι εμπλουτισμένα με διακριτικό άρωμα ινδικού τριαντάφυλλου και αμυγδαλέλαιου.

Βρες το αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και το Sephora.gr.

Δεν θα άφηνα με τον καλό σου παραπονεμένο. Ο ορισμός του αρρενωπού αισθησιασμού, το Dior Homme είναι το eau de toilette του Dior με παιχνιδιάρικο αισθησιασμό και σαγηνευτική φρεσκάδα.

Το σετ Dior Homme περιλαμβάνει: – Ένα μπουκάλι Dior Homme eau de toilette 100 ml., ένα σπρέι σε συσκευασία ταξιδιού Dior Homme 10 ml και ένα αφρόλουτρο Dior Homme 50 ml.

Ένα αρωματικό αφρόλουτρο που ενισχύει την αύρα του Dior Homme και χαρίζει καθαρό δέρμα.

Αυτό το δυναμικό σετ από Huda Beauty είναι όλα όσα χρειάζεσαι για το απόλυτο μακιγιάζ ματιών, είτε αυτό θα το κάνεις μέσα στις γιορτές είτε θα το κάνεις μετά. Βρες μία από τις πιο hot παλέτες της σεζόν και την απόλυτη μάσκαρα της διάσημης η Huda σε ένα πακέτο δώρου.

Βρες το αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και το Sephora.gr.

Το Sleeping on the Roof του luxury οίκου Floraiku είναι ένα ελαφρύ λουλουδένιο άρωμα με νότες από lily of the Valley, άνθος πορτοκαλιού και amber musk.

Το συγκεκριμένο niche brand έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο Heaven on Earth και δε θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε τα πρώτα gift sets όπως αυτό που περιλαμβάνει ένα υπέροχο Bento Box μαζί με το Purse Spray σε μέγεθος ταξιδιού.

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Budget 50€: 10 δώρα που μπορείς να κάνεις στην κολλητή σου από τα…Zara!

Ψάχνεις για ψαγμένα δώρα; Βρήκαμε 10 έργα τέχνης που κοστίζουν γύρω στα 200€

Keywords
Τυχαία Θέματα