Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με ζόριζε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου, ήταν δύσκολο για μένα»

Έχει ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και είναι πλέον μία από τις αγαπημένες των τηλεθεατών.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στο κομμάτι της έκθεσης και στους γονείς της.

«Τη φοβόμουν

λιγάκι την τηλεόραση. Φοβόμουν την έκθεση αυτού του μεγέθους. Πιο μικρή ένιωθα και ανέτοιμη τεχνικά να την αντιμετωπίσω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ίσως το γεγονός πως οι γονείς μου ήταν και οι δυο ηθοποιοί να με είχε τρομάξει λίγο. Καθώς μεγάλωνα και εισέπραττα από σπόντα αυτή την ένταση της προβολής και της αναγνωρισιμότητας που είχαν οι δικοί μου, δεν ήταν εύκολο. Ήταν δύσκολο για μένα όταν ήμουν παιδί να διαχειριστώ το κομμάτι της αναγνωρισιμότητάς τους. Ήμουν ένα παιδί που δεν ήταν πάρα πολύ εξωστρεφές.

Είχα ανάγκη την ησυχία και την ιδιωτικότητα οπότε, αυτή η προσοχή που εισπράτταμε οικογενειακώς, με ζόριζε. Ίσως γι΄ αυτό όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά να προτίμησα το θέατρο που είναι πιο προστατευμένα τα πράγματα. Τώρα βλέπω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ ότι νόμιζα. Νιώθω ότι είμαι και πιο έτοιμη καλλιτεχνικά».

Για το πώς έχει καταφέρει να διαφυλάξει μέχρι σήμερα την προσωπική της ζωή, κατέληξε: «Βγαίνω πολύ και δεν κρύβομαι αλλά ταυτόχρονα δεν έχω την τάση να εκθέτω την προσωπική μου ζωή.

Αν ξέρω ότι κάπου θα υπάρχουν δημοσιογράφοι, θα φροντίσω να είμαι πιο προσεκτική ή αν μου γίνει μια πιο προσωπική ερώτηση θα προσέξω πως να απαντήσω.

Είχα πάντα την αίσθηση ότι για να ασχοληθούν με αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είσαι ή πολύ μεγάλη σταρ ή να τα προκαλέσεις. Εγώ, ούτε μεγάλη σταρ είμαι, ούτε το προκαλώ».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος για Στάθη Σχίζα -«Πάει έξω για να βρει την αλήθεια»

Τέμπη -Μαρτυρία επιβάτη: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μια δύναμη με πέταξε από τη θέση μου και έσπασε η μύτη μου»

Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα”, όπως μια εβδομάδα πριν»

Keywords
Τυχαία Θέματα