Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πριν από λίγες μέρες προχώρησε σε μια ανάρτηση που ανησύχησε ιδιαίτερα τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός chef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από το δωμάτιο ενός νοσοκομείο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί.

Η νέα ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Σήμερα (20/7)  ο Ηλίας Μαμαλάκης

επανήλθε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κι αναρτώντας μία φωτογραφία με έναν ορό, έγραψε: «Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα, με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες».

Να σας υπενθυμίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πρόσφατα, ο γνωστός chef είχε ταλαιπωρηθεί λόγω ενός μικρόβιου. Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του, αν δεν είχε οδηγηθεί εσπευσμένα στην εντατική μπορεί και να μην βρισκόταν σήμερα στη ζωή.

«Κόλλησα ένα μικρόβιο, που δεν είμαστε σίγουροι το πώς το πήρα. Μπορεί από τροφή, από έναν ρουμπινέ τουαλέτας. Έπαθα μία φοβερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το νοσοκομειακό και 7:15-7:30 βρισκόμουν στο κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην εντατική αντί να με πάνε στα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν στην αναμονή, πιθανόν να είχα τελειώσει», είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την «επιστροφή» του Φιλιππίδη στην τηλεόραση -«Να πω τι;»

Κωνσταντίνος Κουφός: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά -Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πραγματοποίησε το πρώτο γύρισμα για το «Shopping Star» -«Δεν μίλησα με τη Καγιά, ούτε θα το κάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα