Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μερικούς μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Ο γνωστός σεφ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, για το οποίο έχει αποφασίσει να μην μιλήσει δημόσια προς το παρόν, και έτσι νοσηλεύεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες.

«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν. Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης

στην ανάρτησή του στις 15 Ιουλίου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους του για την κατάσταση της υγείας του.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο σεφ επανήλθε με μια νέα ανάρτηση ξανά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Ειδικότερα, ο ίδιος έγραψε: «Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα. Μην περιμένετε απάντηση τώρα, με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα τα πούμε σε λίγες μέρες».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έστειλε νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του

Το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου, λοιπόν, ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook σχετικά με την υγεία του. Ο ίδιος παραμένει στο νοσοκομείο προκειμένου να έχει την παρακολούθηση των γιατρών, ωστόσο αποκάλυψε πως αυτή η περιπέτεια οδεύει προς το τέλος της.

«Κοντεύω», αρκέστηκε να γράψει και δέχτηκε τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους followers του.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

 Κατερίνα Διδασκάλου: Κάνει διακοπές στην Κρήτη και εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα